Autors:

Inguna Liezere

Recepte

Par cik esmu klasiskas baltas kafijas cienītāja manā gadijumā capuccino, mana recepte ir pavisam vienkārša, ja vien šī kafija tiek gatavota kafijas automātā, piespiežot nieka vienu podziņu, bet, šādu kafiju atlaujos dzert tikai brīvdienās, kad ir daudz laika no rīta, nav nekur jāsteidzas, jo es savu capuccino varu pagatavot uzvārot tējkannā ūdeni, aplejot 2 tējkarotes maltu kafiju, pagaidot kamēr tā ievelkas 10 min, pa to laiku katliņā uzsildu pienu un ar sen sen atpakaļ pirktu piena putotāja slotiņu uzputoju pienu.. putojas diezgan slikti, bet nedaudz uzputot var! :)) uzberu pa virsu kanēlu un mana īpašā kafija ir gatava baudīšanai! 

Gribetu šādu kafiju baudīt ik rītu, ar vienas podziņas spiedienu.. tas būtu burvīgi! Sajustos kā nesteidzīgā brīvdienā!